Jil Sander parfum

De parfums van Jil Sander zijn 1 jaar nadat ze bekend is geworden uitgebracht. Doordat de parfums zo een groot succes zijn geworden, zijn er steeds meer nieuwe parfums gemaakt.
Veel parfums van Jill kunnen genoemd worden als hele goede bestsellers. Zoals de Jil Sander Sun For Men en Jill Sander Woman III The Essentials. Wat het Merk Jil Sander zo eigen maakt is dat de producten eenvoudig zijn, maar toch veel luxe bevatten. Dat maakt het volledige merk anders dan de rest.

jil sander parfum logo

Jil Sander geurtje

Jil Sander is geboren in Duitsland en heeft veel verschillende dingen gedaan, voor dat ze haar diploma heeft gehaald en voor ze bekend werd. Ze is onder anderen verhuisd naar New York om daar te gaan werken als schrijfster in een fashion magazine. Ook heeft ze gewerkt als textiel ingenieur. Later begon ze haar eerste eigen boetiek in Hamburg als minimalistische ontwerpster met haar eigen naam als handelsmerk. In de jaren 80 is ze bekend geworden door haar eenvoudige, maar toch stijlvolle kleding. Een jaar later heeft ze Jil Sander Cosmetics opgericht en daarmee haar allereerste parfums uitgebracht. Jil Sander Sun For Man, een aromatische, kruidige geur voor mannen en Jil Sander Woman III The Essentials, een elegante vrouwengeur.