Hugo Boss parfum

Hugo Boss is een topmerk in de parfumwereld, wie kent dit merk nou niet? Hugo Boss is in 1923 opgericht in Metzingen, Duitsland. Het begon als modehuis en begon direct met een hoge status wat betreft mode voor zowel mannen als dames. Hugo Boss is zich gaan uitbreiden en is inmiddels ook bekend door zijn sportkleding, geuren en accessoires. Boss heeft een mega exclusieve lijn en een jong en modebewuste lijn, zodat iedereen kan genieten van de stijl van Boss.

hugo boss parfum logo

Hugo Boss geurtje

Een pak van Hugo Boss was de standaard in de jaren 70. Het stond in die tijd voor kwaliteit, mode en status. Jochen Holy en Uwe waren twee kleinzonen van Hugo. Zij vormde Hugo geleidelijk tot hét internationale, fantastische modemerk dat het nu is. Dit zie je natuurlijk vandaag de dag nog steeds terug in Hugo Boss. Wereldwijd zorgen zij voor high fashion kleding, duurzame parfum, schoenen en alle accessoires die daarbij horen.

Groot worden in de parfumwereld gebeurt je niet zomaar. Hier moet je veel aandacht aan besteden en dat is precies van Hugo Boss gedaan heeft. In 1985 kreeg Hugo dan uiteindelijk haar eerste parfum licentie voor mannen. De allereerste 2 flesjes parfum, de Hugo Boss Number One en Boss Elements werden in 1993 geïntroduceerd. Kort hierna in 1995 kwam de Hugo for Men en 2 jaar later verscheen het eerste flesje parfum voor vrouwen, de Hugo Women. Hier na ging het hard met Hugo Boss en kwamen onder anderen de flesjes Baldessarini, Intense en Hugo XX op de markt. Weet jij al welke Hugo Boss parfum jij zou willen? Vind hier de laatste Hugo Boss parfum aanbieding.